søndag, november 26, 2006

Så var det i boks

Nordahl & eftf. 3& 4 er sluppet og flyr i vinden, sia fredag kveld, da vi hadde lansering på Frie Kunster. Jeg er overraska over oppmøtet, veldig morsomt at så mange kom, etter at slippet ble flytta fra Spasibar i huj og hast. Jungeltelegrafen fungerer altså, og det ble en lun og trivelig kveld. Et eksemplar av arten retrogardister (døpt dronter i indre kretser) forsøkte å danse med meg, men greide dårlig å overføre sin uttalte opptatthet av metrikk, mønstre, takt & rytme, til føttenes domene. Språk og kropp er derfor kanskje ikke ett, sjøl om mange måtte mene det.

Hva har skjedd? Vi selger mange flere eksemplarer av tidsskriftet enn før, gikk tomme i løpet av kvelden og måtte ut og hente flere. Og Frie Kunster gikk tomme for øl. Med andre ord en suksess. Lille Jung-maskot Alma (4 mnd) overvar seansen med interesse og verdighet, og var, som den yngste, selvfølgelig også den peneste blant publikum. Jeg tror den eldste der må ha vært Jan Erik Vold, så vi har bra spenn i målgruppas alder. Man kan altså verken være for ung eller for gammel til å ha glede og utbytte av Nordahl.

5 Comments:

At 27 november, 2006 11:33, Blogger thomasmarco said...

Alma er fantastisk! Hun tok et godt tak i fingeren min og jeg skulle ønske hun kunne holdt den resten av kvelden.

 
At 27 november, 2006 12:07, Blogger Brynjulf said...

Ja, det var en veldig fin kveld, og jeg vil takke alle som bidro! Vårt første Jung-barn, Alma, var selvsagt festens høydepunkt!

 
At 27 november, 2006 17:46, Blogger Annie Krog said...

Woho! Er så stolte av dere.

 
At 27 november, 2006 17:46, Blogger Annie Krog said...

Woho! Er så stolte av dere.

 
At 28 november, 2006 23:34, Anonymous Pappaen said...

Skal hilse fra Alma og si at hun koste seg.

 

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home